RAI SUSHI & WOK

Recentreview


4.5 stars out of 453 reviews

All reviews come from Takeaway.com customers who've ordered from Rai Sushi & Wok. Want to know more? Find out more.

4 Dec 2022 at 15:35 Heel lekkere, gevarieerde, verrassende sushi
3 Dec 2022 at 13:57 Gekozen bezorgtijd werd 30 min. verlengd. Er was geen mogelijkheid om te annuleren na deze verlenging. Graag correctere tijden voorstellen.
27 Nov 2022 at 23:25 Op tijd en lekker.
27 Nov 2022 at 23:22 Delecious sushi.
27 Nov 2022 at 22:07 Kwartier voor afgesproken termijn geleverd Altijd superverse sushi. De beste in de wijde omgeving.
15 Nov 2022 at 20:41 Het eten was goed. Alleen de soep voor 10€. Wat toch behoorlijk duur is voor wat je krijgt was veel te zout. Maar echt veel te zout. Ik eet al veel zout maar dat kon ik niet opeten. Gewoon oneetbaar. De rest was goed en de levering ook
4 Nov 2022 at 23:09 Sushi was Lekker en supersnelle levering
1 Nov 2022 at 12:00 De sushi met name de fried rolls waren onverwacht slecht. Compleet smaakloos en niet wat je verwacht van een zaak dat zo hoog scoort. De overige nigiri sushi was ok. Een dikke teleurstelling en de slechtste sushi die ik al heb besteld.
24 Oct 2022 at 17:19 De krab en garnaal op de nigiri waren helemaal uitgedroogd en raar van kleur, ook best smaakloos...
22 Oct 2022 at 22:38 Lekker en goede levering
19 Oct 2022 at 20:16 Mijn noodles waren veel te veel zout, niet te eten!!!! Maar de sushi waren heel goed… lekker!!!
19 Oct 2022 at 20:01 Wok en miso soup niet lekker :( Wok goede portie maar smaak niet…