RAI SUSHI & WOK

Recentreview


4.5 stars out of 462 reviews

All reviews come from Takeaway.com customers who've ordered from Rai Sushi & Wok. Want to know more? Find out more.

3 Jan 2023 at 19:11 Heel lekkere sushi. Vriendelijke bezorger.
30 Dec 2022 at 10:04 Beste Sushi van omstreken. Dankje om die 2min te wachten tot we thuis waren!
25 Dec 2022 at 19:32 Was heel lekker en warm zeer tevreden
18 Dec 2022 at 23:15 Super verzorgde presentatie, heel lekker en volledig (niets ontbrak). Enkel voorgerecht was ietsje te koud. Maar kwalitatief een voltreffer. Is waar voor je geld!
4 Dec 2022 at 15:35 Heel lekkere, gevarieerde, verrassende sushi
3 Dec 2022 at 13:57 Gekozen bezorgtijd werd 30 min. verlengd. Er was geen mogelijkheid om te annuleren na deze verlenging. Graag correctere tijden voorstellen.
27 Nov 2022 at 23:25 Op tijd en lekker.
27 Nov 2022 at 23:22 Delecious sushi.
27 Nov 2022 at 22:07 Kwartier voor afgesproken termijn geleverd Altijd superverse sushi. De beste in de wijde omgeving.
15 Nov 2022 at 20:41 Het eten was goed. Alleen de soep voor 10€. Wat toch behoorlijk duur is voor wat je krijgt was veel te zout. Maar echt veel te zout. Ik eet al veel zout maar dat kon ik niet opeten. Gewoon oneetbaar. De rest was goed en de levering ook