RAI SUSHI & WOK

Recentreview


4.5 stars out of 429 reviews

All reviews come from Takeaway.com customers who've ordered from Rai Sushi & Wok. Want to know more? Find out more.

28 Sep 2022 at 22:29 Op en top zoals altijd !! Beste sushi ooit !!!
14 Sep 2022 at 20:33 Heeft lekker gesmaakt ...
10 Sep 2022 at 21:39 Crunchy roll niet zo Vers gefrituurd. Gewone sushi. Niet echt een topper maar ok...
2 Sep 2022 at 20:20 Was wel 15 min vroeger dan gepland. Was een leuke verassing. Heel vriendelijke bezorger en sushi was super lekker!!
1 Sep 2022 at 9:32 Bezorgtijd was te lang. Besteld om 20u en pas geleverd om 21u20= aangegeven 60 min + 20 min extra. Wel vriendelijke bezorger
29 Aug 2022 at 12:46 heerlijke wok en sushi
29 Aug 2022 at 11:03 Suuuuuuper vers, vriendelijke bezorger
28 Aug 2022 at 22:15 Good decent sushi, but I had better. Dragon eyes were a little to 'wet' and the beans were a bit too far
25 Aug 2022 at 20:50 Verzorgde schotels, geleverd volgens het opgegeven tijdstip, en de dragon eyes waren nog warm, ondanks de afstand (Deurne Noord!). Aanrader!
18 Aug 2022 at 6:59 Alles was lekker, hier zal ik nog eens zeker bestellen! Wel, let op, ik zou 1 ster minder geven, ik heb extra wasabi gevraagd en betaald maar niet ontvangen, we waren met 4 dus wasabi was al vrij snel op. Wakami, gember extra wel ontvangen.
17 Aug 2022 at 8:15 De lange levertijd was aangegeven en was binnen de tijd. De rijst vd sushi was lauw,ofwel was hij super vers en nog niet koud,ofwel was de sushi niet koud genoeg.de warme hapjes waren zeer lekker
6 Aug 2022 at 19:49 Top service!